Daniel Lundahl
Member

Gixxerbygge

Här kommer jag skriva om mitt bygge jag ska göra i vinter. Lite osäker på vilket stuk jag ska köra på men har ju tid på mig att tänka ut det

Nya lampan på plats

Nya lampan är på plats! Blev riktigt bra med angel eye/halo ring. Väntar på nytt lampfäste för att snygga till det lite. Väntar också på nya grejer till styret då det nya är 1” och det gamla var 7/8” så passar inte de gamla prylarna.

Z-styre

Fick idag hem mitt Z-styre! Ikväll blir det höja risers lite till då styret tar i justeringen för dämparna samt försöka göra brackets för att fästa nya framlyktan.

Ny framlykta hemma och nytt styre beställt

Fick hem nya framlyktan! En 7” led med halo ring från turbosii. väntar också på ett nytt z-styre som är påväg. 

Prototyp av styre

Försöker testa olika styren. Gjorde en test för att se hur det skulle bli med ett z-bar styre med 8” Rise. Tror det kan bli ganska bra

I stort sätt klar

Nu är hojen klar i stort sätt. En del saker jag ska göra om på nytt, eftersom det är första gången jag gör allt så blev vissa saker inte helt bra.

Men stuket är jag nöjd med! Möjligtvis annan framlykta. Ska även skaffa schysstare behållare till kylarvätskan

Det närmar sig

Projekt närmar sig ”klart”. Blir en betaversion men vissa slarvgjorda delar för att få igång den att åka på. Kommer göra mer noggrant under vintern.

 

 

Lackat ramen

Börjat lacka ram osv. Har även fått dit det nya styret samt sadeln.

Länge sedan sist

Vuxenlivet har tagit all tid sedan sist. Har iallafall gjort en egen bult till nedre fotfästet för att passa med de nya distanserna som håller rören som de framflyttade fotpinnarna ska fästas i.

Sadeln

Sadeln jag ska använda. Ska bygga med 22mm rundrör så den följer formen på sadeln för att sedan fästa i ramen.

Lite prylar

Har köpt på mig koppling o bromshandtag och ett nytt styre.

Det kommer bli snyggt!!

yes

Ride on